DETAILED NOTES ON هنگام آنفولانزا چه بخوریم

Detailed Notes on هنگام آنفولانزا چه بخوریم

Detailed Notes on هنگام آنفولانزا چه بخوریم

Blog Article

دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری می‌کند و در مقابل ویروس‌های دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.

دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد می­‌شود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب می‌­باشد.

در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.

او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.

علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر می­‌باشد.

داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.

اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر می‌تواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.

برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در آنفولانزا خر است بدن ایجاد می‌­شود.

دریافت واکسن: از مهم­ترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا می­‌شود، تزریق واکسن آنفولانزا می­‌باشد.

واکسن یک فرآورده‌­ی زیستی است که در مقابل یک میکروب یا ویروس مشخص، ایمنی فعال اکتسابی تولید می­‌کند.

طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که این رژیم غذایی خواص و تاثیرات‌ بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود بیماری­‌هایی نظیر ؛

 مصرف مایعات فراوان و استراحت کافی بخش مهمی از برنامه‌ی درمانی آنفولانزا است. در موارد خفیف ابتلا به آنفولانزا، استراحت و نوشیدن مایعات کافی بسیار مؤثر است؛ اما درصورتی‌که به عفونت شدید آنفولانزا مبتلا شوید، ممکن است داروهای ضدویروس برای شما تجویز شود.

شما هم به ۱۵۰ هزار نفر عضو خبرنامه پزشکی درمانکده بپیوندید

آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، می‌تواند مشکل ساز شود.

Report this page